Fenerbahçeli Kjaer'e bir talip daha çıktı

Danimarkalı stoper, Milan ve Liverpool’dan sonra Arsenal’in de transfer gündemine girdi. Fenerbahçe yönetimi, Kjaer’in gönderilmesi halinde Jeremy Mathieu’ya alacak.

Fenerbahçeli Kjaer'e bir talip daha çıktı
16 Haziran 2017 - 13:32 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 13:35

Fenerbahçe’de iki sezondur forma giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer’in talipleri artıyor. Sarı-lacivertli kulüple 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Kjaer’e İtalya’nın Milan ve İngiltere’nin Liverpool takımlarının ardından Premier Lig’den bir talip daha çıktı.

İngiltere’de yayınlanan Daily Mirror gazetesi, Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in, Fenerbahçeli Simon Kjaer için devreye girdiğini yazdı. Habere göre, Arsenal, deneyimli stoper için resmi temaslarda bulunacak.

FENERBAHÇE’DE 88 MAÇ OYNADI

Fenerbahçe’de iki sezonda toplam 88 resmi maça çıkan Danimarkalı futbolcu, ülkesinin milli takımında da 58 kez forma giydi.

Fenerbahçe yönetimi, 28 yaşındaki Kjaer’in yüksek bedelli bir teklif gelmesi halinde transfer edilmesi olasılığına karşı alternatif isim de belirlemişti.

Sarı-lacivertliler, La Liga’da Barcelona'da forma giyen Fransız stoper Jeremy Mathieu'nun menajeriyle temasa geçerek Kjaer’in transfer durumuna göre hareket etme kararı aldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum