Fenerbahçeli oyuncular galibiyeti değerlendirdi

Fenerbahçe'nin Sturm Graz deplasmanından 2-1'lik galibiyet elde ettiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertli futbolcular açıklamalarda bulundu...

Fenerbahçeli oyuncular galibiyeti değerlendirdi
27 Temmuz 2017 - 23:12

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme maçı ilk maçında Avusturya temsilcisi Sturm Graz’ı 2-1’le geçen Fenerbahçe’de futbolcular galibiyeti değerlendirdi. 

Karşılaşmanın en göze batan isimlerinden olan Alper Potuk, “Kendimi fiziksel ve mental olarak çok iyi hazırladım. Özgüvenimiz de hocamızın desteğiyle yerine geliyor. İyi bir başlangıç yaptık. İnşallah galibiyetlere de devam etmek istiyorum. Golde verkaç yaptım. Aslında Ahmethan boştu ama rakip araya girdi ve gol oldu. Çok mutluyum inşallah böyle devam eder” ifadesini kullandı.


 “Fenerbahçe altyapısından bu yana bugünün hayallerini kuruyordum" diyen genç yıldız adayı Ahmethan, "Hayallerim gerçekleşti. Hocama şans verdiği için teşekkür ediyorum. 180 dakikalık bir maç. Avantajlı skorla dönüyoruz. Tur atlamak istiyoruz. Hocamız bana her zaman destek oluyor. ‘Aykut Kocaman varsa neden olmasın’ diyordum. Beni sahaya sürmesi de bir kanıtı” şeklinde konuştu.  


Savunmada oynayan Roman Neustadter de golü hakkında açıklamalarda bulundu. Rus oyuncu, “Attığım golle galibiyete katkı sağladığım için çok mutluyum. Büyük bir mücadele oldu. Saha içinde büyük savaş vardı. Hala zamana ihtiyacımız var. Yapmamız gerekenler var. Yeni ve çok iyi bir hocamız var. Bu yolda devam etmek istiyorsak O’nun dediklerini yapmaya gayret göstermeliyiz. Ben her antrenmanda elimden geleni yapıyorum. Hocama da yapabileceklerimi gösterme gayretindeyim. Bana güvenebilsin istiyorum. Herkese güven aşılamaya çalışıyor. Gelecekte iyi noktalara geleceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum