Kocaman: Küçük bir avantaj elde ettik

Sezonun ilk resmi mücadelesinde Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, galibiyeti değerlendirdi.

 Kocaman: Küçük bir avantaj elde ettik
27 Temmuz 2017 - 23:05

Mücadelenin 2 aşamalı olduğuna dikkat çeken Aykut Kocaman, ilk mücadeleden küçük bir avantaj elde ettiklerini belirterek alınan skordan mutlu olduğunu ifade etti.  


Fenerbahçe’nin hocası, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 

Aykut Kocaman, “Dünkü basın toplantısından farklı bir şey yok. Küçük bir avantaj sağladık. Son derece sert ve organize bir ekiple karşılaştık. Mutlaka ellerinden silahlarını almalıydık. Bunu iyi yaptı takım. Son 10-15 dakikalık bölüm haricinde iyi bir görüntü sahaya yansıttık. Geri düşmemize rağmen, beraberlik ve öne geçme fırsatını yakaladık. Farkı arttırma şansı da yakaladık ama olmadı” dedi. 


Tecrübeli teknik adam “İkinci maç tehlikeli bir rakip bizleri bekliyor. Bireysel olarak tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Alper iyiydi, Josef öyle, Valbuena da. Bireysel anlamda düşünmemek lazım. Alper faydalı oldu. Esas olan giydikleri forma ve takım olgusu. Harika bir taraftar vardı. Mağlup olmalarına rağmen taraftar iyi bir şekilde destekledi” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum