'Fenomen', Ronaldo'yu yok saydı! İlk 5'ini açıkladı

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden 'Fenomen' Ronaldo, izlemeyi en sevdiği 5 oyuncuyu açıklarken Cristiano Ronaldo'yu listeye dahil etmedi.

'Fenomen', Ronaldo'yu yok saydı! İlk 5'ini açıkladı
01 Haziran 2020 - 15:38 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 19:31

Avrupa futbolunda 90'lar ve 2000'lerin başına damgasını vuran Ronaldo, izlemeyi en çok sevdiği oyuncuları saydı.

Cristiano Ronaldo'nun futbol dünyasına adımıyla ismi halk arasında 'Fenomen Ronaldo', 'Gerçek Ronaldo' ve 'Brezilyalı Ronaldo' şeklinde değişikliğe uğrayan efsane oyuncu, yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

"Messi bir numara"

En çok Messi'yi izlemekten hoşlandığını dile getiren Ronaldo, "Elbette Messi bir numara. Onun gibi en az 20-30 yıl daha gelmeyecek." dedi.

Cristiano Ronaldo'yu saymadı

"Ayrıca Salah, Hazard, Neymar ve Mbappe'yi de izlemeyi seviyorum" ifadeleriyle sözlerini sürdüren Brezilyalı eski yıldız, ilk 5'te Cristiano Ronaldo'yu saymaması dikkat çekti.


"Mbappe ile benziyoruz ama..."

Mbappe ile kıyaslanmaktan hoşlanmadığını da vurgulan Ronaldo, "Birçok insanın Mbappe'nin bana benzediğini söylüyor. Benzer özelliklerimiz ama farklı nesillerdeki oyuncular arasındaki karşılaştırmaları hiç sevmedim, çünkü durumlar farklı" şeklinde konuştu.

"Konu tartışmaya kapalı"

Messi ile Cristiano Ronaldo'dan hangisinin daha iyi olduğu konusunun tartışmaya kapalı olduğunu iddia eden efsane futbolcu, " Ronaldo'yu çok beğeniyorum ancak dünyanın en iyi oyuncusunu konuşacaksak, bunun Messi olduğu konusunda tartışma bile olmamalı. Seviyeleri yakın bile değil." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum