George Puscas'tan Fenerbahçe yanıtı

Henüz 17 yaşında Inter altyapısına katılan, 2019 yılında 8 milyon euroya Reading'e transfer olan George Puscas, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Rumen golcü ile ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe'nin de adı geçiyor.

George Puscas'tan Fenerbahçe yanıtı
01 Haziran 2020 - 15:37

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Rumen oyuncu George Puscas, hakkında çıkan haberlerle ilgili ülke basınına kısa bir değerlendirmede bulundu.

Championship ekiplerindne Reading forması giyen ve 2024 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Puscas, farklı bir takıma transfer için açık kapı bıraktı.

Çıkan haberlerle ilgili konuşan 24 yaşındaki golcü oyuncu 'Bildiğim kadarıyla söylemeliyim ki Fenerbahçe ile somut bir temas olduğunu sanmıyorum. Sadece söylenti düzeyinde. Ligi bitirmek istiyorum ve bir sonraki adımın ne olacağına bakacağım' ifadelerini kullandı. Reading'de mutlu olduğunu da dile getiren Puscas, 'Reading'te olmaktan mutluyum. Taraftarlar her zaman bana çok iyi yaklaştılar. Sakatlık biraz beni durdurdu ama mutluyum ki taraftarlar hala beni destekliyorlar. Burada olan her şey gelişmeme katkı sağladı. Burada olmak bana keyif veriyor' dedi.

17 yaşında Inter keşfetmişti

2013 yılında Inter akademisine dahil olan Puscas, geçen sezon başında 8 milyon euro bonservis bedeliyle Reading'e transfer olmuştu. Mavi-beyazlı ekibin formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren Rumen oyuncu, bu sezon 33 maçta 11 gole imza attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum