''Ferdi Kadıoğlu en iyisiydi''

Fenerbahçe'nin genç isimlerinden Ferdi Kadıoğlu'na, Hollanda U21 Milli Takım Teknik Direktörü Looi'den övgü dolu sözler geldi.

''Ferdi Kadıoğlu en iyisiydi''
31 Mayıs 2021 - 11:37
Hollanda U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Erwin van de Looi, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

U21 Avrupa Şampiyonası'nda Hollanda'nın Fransa ile oynayacağı maç öncesinde konuşan Erwin van de Looi, Ferdi'nin performansından da çok memnun olduğunu dile getirdi.

Hollanda'nın gruptaki son maçında 82 dakika sahada kalan Ferdi hakkında konuşan teknik direktör Looi, ''Ferdi, Cocu gittikten sonra forma şansı bulmaya başladı. Kulüp daha sonra Mesut Özil'i o bölgeye transfer etti. Bizim açımızdan Ferdi'den çok memnunuz. Macaristan'da yaptığımız antrenmanda Ferdi sahanın en iyisiydi. Her şeyi çok çabuk öğreniyor. Bence Hollanda'da Ajax dışındaki tüm takımlarda rahatlıkla forma giyebilir'' ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu, Hollanda U21 takımı ile bugüne kadar 16 maça çıkarken, 1 gol atmayı başardı. Hollanda 31 Mayıs'ta Fransa ile U21 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final maçına çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum