Feyenoord'dan van Persie'ye kanca

18 yıllık hasreti Dirk Kuyt ile sonlandıran Feyenoord, yeni lider olarak Robin van Persie’yi seçti. Şampiyonlar Ligi öncesinde transfer, Hollanda ekibi tarafından bitirilmek isteniyor.

Feyenoord'dan van Persie'ye kanca
19 Haziran 2017 - 09:40

Hollanda basınında yer alan haberlere göre Feyenoord, Robin van Persie için Fenerbahçe’yle dirsek temasında ancak bu transferde tek engel mali şartlar.

Gazetelerde futbolu güzel bir sonla bitiren Dirk Kuyt’un yerine yine takımın benliğini taşıyan bir oyuncuya devretmek isteyen Feyenoord, bu doğrultuda van Persie’yi seçti. Hollanda Ligi’ni bilmesi ve kulüp değerlerine aşina olması Rotterdam temsilcisini geri dönüş için çağrıya itti.


BİR ÖYLE BİR BÖYLE

Bu teklife bir yandan olumlu bakan Persie, diğer yandan da olumsuz bakıyor. Fenerbahçe’de aldığı yıllık ücret ve bonusları Feyenoord’da alamayacak olan Persie, ülkesine dönmesi için fedakarlık yapması gerekecek. Daha futbol oynamak istediğini belirten Hollandalı yıldız, diğer yandan ülkesine geri dönüp ailesiyle daha fazla vakit geçirebilecek.

Şu anda ülkesinde tatilde olan tecrübeli forvet Aykut Kocaman’ın talepleri doğrultusunda takımda kalacağının sinyallerini verdi. Son sezonunda iyi bir son vermek isteyen Persie, 39 maçta 18 gol, 5 asistle katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum