Figo'dan Pepe ve Quaresma açıklaması

Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan iki unutulmaz isim Portekizli Luis Figo ve Brezilyalı Aldair, (DHA)'ya açıklamalarda bulundu.

Figo'dan Pepe ve Quaresma açıklaması
21 Kasım 2018 - 13:02 - Güncelleme: 21 Kasım 2018 - 15:35

Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan dünyaca ünlü Portekizli eski yıldız Luis Figo, Türkiye Süper Ligi'nde üst düzey oyuncuların forma giydiğini belirterek, "Türkiye iyi bir lige sahip. Şampiyonlar Ligi'nde takımları olan bir ülke. Türk futbolcular Avrupa Ligleri'nde çoğaldı. Uluslararası futbolcular Türkiye Ligi'ne de transfer oluyor" yorumunu yaptı.

"Pepe ve Quaresma Türkiye için bir şans"

Kendisi gibi Portekiz vatandaşı olan Pepe ve Quaresma hakkında da konuşan Figo, "Çok büyük futbolcular. Onların Türkiye ve kulüpleri için bir şans olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Aldair: "Umarım Cengiz iyi yerlere gelir"

Bur zamanlar Roma takımının savunmasında oynayan Brezilyalı Aldair de, Cengiz Ünder için övgü dolu sözler söyledi. Cengiz'in gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğini belirten Aldair, "Cengiz, Roma'da çok genç bir oyuncu. Kendisi hevesli ve çabalıyor bu sebepten çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum" yorumunda bulundu.

Aldair, İtalya Serie A'da oynayan diğer iki Türk oyuncu Hakan Çalhanoğlu ve Salih Uçan ile ilgili olarak ise, "İkisi de gayet iyi durumdalar ve çok çabaladıklarını düşünüyorum. Umarım böyle devam ederler" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum