Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman; Arda Turan, Burak Yılmaz, Marcelo ve Fenerbahçe ile ilgili önemli sözler söyledi.

Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması
09 Haziran 2017 - 13:02 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 17:03

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda Turan ve Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları basketbol final serisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

"TÜRK SPORU AÇISINDAN HOŞ OLMADI"

"Herkes açısından kötü bir olay. Arda değerli bir oyuncu ve faydalı olması gerekiyor. Yapmaması gereken bir şey yaptı. Bilal Ağabey babası yaşında adam. Türk sporu açısında hoş bir durum olmadı, kimseye yakışmadı."

"LYON'DAN MARCELO'YA TEKLİF VAR"

"Lyon'un Marcelo için 10-12 milyon euro düzeyine çıkacağını sanmıyorum. Kendisini çok seviyoruz. Düzgün karakterli ve iyi bir futbolcu. Gitmek istemezse biz de satmak istemeyiz. İnşallah kalır ama futbolun bugünü yarını belli olmaz."

"BURAK KENDİNİ YERE ATTI DİYE AFOROZ ETMEYİN"

"Burak için bir ilgimiz yok. Onun babası iyi bir Beşiktaşlı. Biz Burak'a sahipken oyuncuyla problem yaşamadık. Gittiği takımda başarılı olan profesyonel bir futbolcu. Her yerde Beşiktaşlı olduğunu belirtiyor. Bize karşı oynadığı bir maçta penaltı pozisyonu yüzünden üzerine gidilmesi doğru değild. Beşiktaşlı olduğunu daima dile getiren birinin bu kadar tepki almaması gerek."

"FENERBAHÇE GÜÇLÜ BİR RAKİP AMA ALLAH KERİM"

"Baskette sanıyorum en büyük 7. veya 8. bütçeyiz ama iyi bir konumdayız. İyi şeyler başardık. Anadolu Efes bizden 5 kat daha fazla bütçesi olan bir kulüp ama finale biz yükseldik. Fenerbahçe güçlü bir rakip ama Allah kerim. Final mücadelesi bu. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."



YORUMLAR

  • 0 Yorum