Özbek: Sneijder bizim yıldızımız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sneijder, Bruma ve Milli Takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan hakkında açıklamalarda bulunan Özbek, “Gündemimizde 5-6 oyuncu var” diye konuştu.

Özbek: Sneijder bizim yıldızımız
09 Haziran 2017 - 13:11

Galatasaray’ın başkanı Dursun Özbek, milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan hakkında görüşlerini açıkladı. 

Özbek, Barcelona’dan ayrılması gündemde olan arda için “Kiralama gibi girişimimiz yok” açıklamasını yaparken, milli takımda yaşanan olaylarla ilgili ise, “Konuyu detaylı bilmiyorum. Mili takım sorunu, zaten başkan da gerekli açıklamayı yaptı benim bir şey söylemem doğru olmaz” dedi. 

“5-6 OYUNCU ALACAĞIZ”

Transfer için iki ay önceden çalışmalara başladıklarını belirten Dursun Özbek, “Tudor'un ve scout ekibinin raporu doğrultusunda çalışmalar devam diyoruz. Çok inceliyoruz. Mali yapımıza uygun, Galatasaray'a yakışan seviyede bir transfer sezonu yaşamak istiyoruz. Neticelenmiş bir transfer yok” ifadesini kullandı. 

Başkan Özbek, transferlerin bittiği zaman kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, “Bittiği zaman aktaracağım. Gündemimizde 5-6 oyuncu var. Görüşmeler sürdüğü için kesin bir şey söyleyemem. Alınacak mevkiler belli forvet istiyoruz. Sezon boyu izleyenler takıma ne eksik olduğunu biliyordur” ifadelerini kullandı. 

SNEIJDER’E TEKLİF YOK

Sneijder için herhangi bir teklif almadıklarını belirten Galatasaray Başkanı Özbek, “Zenit'ten Sneijder için bir teklif almadık. Sneijder bizim oyuncumuz, yıldızımız, bir teklif yok. Önemli bir isim” şeklinde konuştu. 

Bruma hakkında da soruları yanıtlayan Özbek, “Bruma’ya teklif var. Görüşmeler sürüyor ama daha bitmedi. Çeşitli maddeler var. Kalıp, gideceği belli olur” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum