Fikret Orman'dan Marcelo sözleri

Beşiktaş Başkanı, Lyon’un bonservisi için 8 milyon Euro teklif ettiği Brezilyalı stoper hakkında, “Lyon’un teklif ettiği ücret çok cazip. 8 milyon Euro iyi bir rakam. Beşiktaş’ın lehine olacak her işe varım” dedi.

Fikret Orman'dan Marcelo sözleri
19 Haziran 2017 - 11:38

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın başarılı stoperi Marcelo Guedes’in, transferini düşünebileceklerini açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’un ısrarla istediği ve 5.5 milyon Euro’dan başladığı bonservis bedeli teklifini 8 milyon Euro’ya kadar çıkardığı Brezilyalı savunma oyuncusunun siyah-beyazlı takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Habertürk gazetesinden Kartal Yiğit’e konuşan Beşiktaş Başkanı, Lyon’un Marcelo için çok ciddi bir teklifle geldiğini belirterek transferle ilgili olarak şunları söyledi:

“1 MİLYON EURO BEDELLE ALMIŞTIK”

“Biz Marcelo’yu 1 milyon Euro bedelle satın almıştık. Lyon’un şimdi bize teklif ettiği ücret çok cazip. 8 milyon Euro iyi bir rakam. Beşiktaş’ın lehine olacak her işe varım. Benim düşüncem Marcelo’nun bu rakama satılması yönünde. Yönetim kurulu ile yapacağımız toplantıda bu konuyu konuşup karara bağlayacağız.”

Başkan Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in satılmasından yana olmadığı ve kendisi de gitmek istemeyen Brezilyalı stoper için sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben satılmasından yanayım ancak Marcelo kalmak istiyor. Çocuk da burada mutlu. Her şey yolunda gidiyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Zaten Beşiktaş’a gelen gitmek istemiyor. Bu konuyu kendisiyle bir kez daha görüşeceğiz. Tabii ki hocanın da tavrı önemli. Hocamız da satışına soğuk bakıyor. Zorla da bir şey yapamayız.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum