Kylian Mbappe gelecek kararını verdi

Bu sezon gösterdiği çıkışla Avrupa transfer piyasasını sarsan Kylian Mbappe, nerede oynamak istediğini Monaco yönetimine bildirdi.

Kylian Mbappe gelecek kararını verdi
19 Haziran 2017 - 11:12 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 11:17

Geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla Ligue 1'de zafere ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finale çıkan Kylian Mbappe, Monaco'dan ayrılırsa bunu sadece Real Madrid için yapacağını açıkladı.

BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ

Marca'nın haberine göre geçtiğimiz perşembe günü Mallorca'da Monaco'nun sahibi ve başkanı Dmitri Rybolovlev ile görüşen Mbappe, niyetini Rus iş adamına da açıkladı. Yapılan konuşmada "Real Madrid ya da hiçbir takım" diyen 18 yaşındaki yıldız, isteğini net bir şekilde belli etti. 

RONALDO'NUN AYRILMA İHTİMALİ TRANSFERİN YÖNÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR

Başlangıçta Fransız yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalar yürüten Real Madrid yönetimi ilk olarak oyuncuyu satın alıp gelişimi için bir yıl daha Monaco'da bırakmak istiyordu. Ancak Cristiano Ronaldo'nun ayrılma ihtimalinin ortaya çıkması transferin bu yaz tamamlanmasını sağlayabilir. 

EN AZ 100 MİLYON EURO

Ayrıca Mbappe için çalışmalarını yürüten İspanyol devinin, en az 100 milyon Euro karşılığında transferi tamamlayarak Gareth Bale'a ait olan kulüp transfer rekorunu yeniden kırabilir. 

36 GOL KATKISI

Monaco ile bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan ve çıktığı 46 maçta 28 gol atıp 8 asist yapan 18 yaşındaki oyuncu 36 gole katkıda bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum