Fikret Orman'dan Vida'ya çağrı

Fikret Orman'ın, ön protokol imzaladıkları Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Vida'ya "Alacaklarından vazgeç, Beşiktaş'a gel" çağrısında bulunduğu öğrenildi.

Fikret Orman'dan Vida'ya çağrı
23 Ağustos 2017 - 16:00

Vida ile 5 yıllık ön protokol imzalatan Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu kadrosuna katmak için hem Hırvat stoper ile hem de Ukrayna kulübü Dinamo Kiev ile olan temaslarını sıklaştırdı.

Başkan Fikret Orman'ın Hırvat oyuncuya "Eğer Beşiktaş'ta oynamak istiyorsan sen de fedakarlık yap. Dinamo Kiev'deki alacaklarından vazgeç, gel Beşiktaş'ta oyna" dediği öğrenildi.

Dinamo Kiev'den 400 bin euro alacağı var

Vida'nın kulübünden 400 bin euro alacağı olduğu öğrenilirken, bu durumdan yararlanmak isteyen başkan Orman'ın "Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın. Yanında Pepe olacak. Adriano, Medel, Negredo, Quaresma gibi isimlerle birlikte forma terleteceksin. Çok üst düzey yerli oyuncularımız da var. Şampiyonlar Ligi fırsatın da var. Sen alacaklarından vazgeç, biz gerekeni yapacağız" mesajını oyuncunun menajeri aracılığıyla oyuncuya ilettiği kaydedildi. 

Vida'nın da tüm bu açıklamalardan sonra Beşiktaş'a gelmeye çok istekli olduğu vurgulandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vida'nın alacaklarından vazgeçip, oyuncuyu bonservissiz bir şekilde takıma kazandırmaya çalıştığı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum