Demba Ba Fenerbahçe'ye hiç şans vermedi

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Demba Ba, tatilini yaptığı Bodrum'da önemli açıklamalarda bulundu. Ba'nın, şampiyonluk yarışı konusunda Fenerbahçe'nin ismini vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Demba Ba Fenerbahçe'ye hiç şans vermedi
23 Ağustos 2017 - 16:02

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba şu sıralar tatilin keyfini Bodrum'da çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'un Torba mahallesindeki bir otelde tatil yapan Demba Ba, aynı zamanda formunu koruyup Bodrumspor'un Yalı Mahallesi'ndeki tesislerinde de antrenman yapıyor. Demba Ba, ilk kez geldiği Bodrum'da huzuru bulduğunu açıkladı. Ba, aynı zamanda Süper Lig'de bu sezon yaşanacak şampiyonluk yarışından, Gomis'e karşı yapılan ırkçı saldırı hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Demba Ba'nın o açıklamaları:

"Başakşehir iddialı olur"

Demba Ba en iyi transferleri ve şampiyonluk yarışı hakkındaki soruya "Bu yıl şampiyonluk konusunda herkesin eşit şansa sahip olduğunu düşünüyorum. Öncelikle tabi ki Beşiktaş. Galatasaray da çok güzel oyuncuları almış ama bence Medipol Başakşehir bu sezonun iddialı takımlarından biri olacak" cevabını vererek şampiyonluk yarışı sorusunda Fenerbahçe'nin ismini söylememesi dikkatlerden kaçmadı.

Irkçılıkla ilgili

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'e yapılan ırkçı saldırılar hakkında da konuşan Ba "Özellikle Müslüman ülkelerde toleransın yüksek olması gerekiyor. Önümüzdeki 10-15 sene içerisinde böyle şeylerle karşılaşmamamız için çocuklarımızı eğitmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Demba Ba son olarak Beşiktaş taraftarının kendisine söylediği şarkı üzerine de "Bunu gerçekten bir zeka işi olarak düşünüyorum. Bu sadece futbolla ilgili bir şey değil. Herkesin ağzına yapıştı. Senelerdir de benim aklımın içinde dönüp duruyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum