Fikret Orman: Ülker Arena'ya gitmem

Beşiktaş ile üst üste iki yıl şampiyonluk sevinci yaşayan başkan Fikret Orman, bir televizyon programına konuk oldu. Orman’ın açıklamaları yine gündeme damga vurdu.

Fikret Orman: Ülker Arena'ya gitmem
04 Haziran 2017 - 11:04

Süper Lig’in 34. Haftasında Osmanlıspor’u 4-1’le geçen Beşiktaş, şampiyonluğu stadında büyük bir coşkuyla kutladı. Başkan Fikret Orman, maç öncesi ve maç sonrası kutlamalarda neşeli görüntüler verdi. Şampiyonluğun ardından bir televizyon programına konuşan Orman, sert açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım’ın mali genel kurulda yaptığı açıklamalara cevap olarak konuşan Orman, “Fenerbahçe’nin gündemi hep Fikret Orman ve Şenol Güneş… Quaresma falan” diyerek açıklamalarda bulundu.

İşte Orman’ın açıkalamaları:

Fikret Orman, “Bizim Fenerbahçe ile uğraştığımız yok. Fenerbahçe’nin gündemi hep Fikret Orman ve Şenol Güneş… Quaresma falan, neyse bugün Beşiktaş’ın güzel günü. En çok imtina gösterdiğim taraf, Fenerbahçe’yi yöneten bu zihniyetle işim var. Çok da saygın bir camia. Eurolegue ile söylediğimi Fenerbahçe’ye çevirdiler. Kupayı aldılar, önemli bir başarı. Üzerine laf edilecek bir şey değil. Euroleague organizasyonunu herkesle tartışırım. Kupa tartışılır mı? İnşallah finalde karşılaşmak nasip olur. Ülker Arena’ya gitmem. Camialar arası huzursuzluk olmasın”

“BEŞİKTAŞ’A KİM GELMEK İSTEMEZ?”

“Lens’in bir kulüple sözleşmesi var ve bunu da değerlendirmek istiyorlar. Kim Beşiktaş’a gelmek istemez? Beşiktaş’ta Lens’in de arkadaşları var. Fenerbahçe’ye gelmeden önce de ilgilenmiştik. Hocayla transferlerle ilgili konuşma daha yapmadık. Töre geliyor. Kanatlara baktığımızda Babel, Töre, Quaresma var”

“Demba Ba ve Aboubakar da inşallah olacak. Deniz Türüç iyi çocuk beğeniyoruz da olabilir. Yapacağımız bölge transferleri net. Gideceklere yönelik bir şeyler yapabiliriz. Kadro çok şişik durumda. Pedro Franco, Milosevic, Boyko ve Mustafa Pektemek de geliyor. İyi para gelirse valla herkesi satarız”

FUTBOL SAHADA OYNANSIN

“Yapacağımız transferlerin fark yaratması lazım. Fark yaratacak oyuncular olması lazım. Caner’in bonservisi alındı. Eto’o ile ilgilendik ama iyi ki de almamışız”

“Her zaman şampiyon değişecek ve rekabet olacak. Bir tek söylediğim bu iş sahada oynansın. Yok uçak inmiş falan da… Bırakın siyaseti de siyasetçiler yapsın”

YORUMLAR

  • 0 Yorum