Makedonya – Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda

A Milli Futbol Takımımız yarın hazırlık maçında Makedonya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Milliler, bu karşılaşmayla 2018 Dünya Kupası elemelerinde Kosova ile oynayacağı maçın provasını yapacak.

Makedonya – Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda
04 Haziran 2017 - 11:21 - Güncelleme: 04 Haziran 2017 - 11:25

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası elemelerinde 11 Haziran Pazar günü Kosova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız, 5 Haziran Pazartesi günü Makedonya ile bu maçın provasını yapacak. 

Makedonya- Türkiye karşılaşması başkent Üsküp'teki II. Filip Arena'da oynanacak. 

Müsabaka 20.45'te başlayacak ve TV 8'den naklen yayınlanacak. 

Karşılaşmayı Bulgaristan Federasyonu’ndan hakem Stanislav Todorov yönetecek. Yardımcılıklarını Diyan Valkov ve Georgi Doynov'un yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Makedonya Federasyonu’ndan Konstantin Vhalo olacak.

Milliler, yarın oynayacakları Makedonya maçının ardından Slovenya'nın Portoroz kentine geçerek, Arnavutluk'ta Kosova ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

KADRODA 3 YENİ İSİM

Futbol Direktörü Fatih Terim, aday kadroya 3 yeni isimi çağırdı. Altınordu’dan Berke Özer, Alanyaspor’dan Emre Akbaba ve Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı ilk kez milli takıma çağrılan isimler oldu. 

Fatih Terim’in Makedonya ve Kosova karşılaşmaları için belirlediği aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: 

Berke Özer (Altınordu), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Gökhan Gönül, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Volkan Şen (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık, Semih Kaya, Selçuk İnan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Enes Ünal (Villarreal), Yunus Mallı (Wolfsburg).



YORUMLAR

  • 0 Yorum