Frikiklerin efendisi Anderson Talisca

Gaziantepspor'u mağlup ederek şampiyon olan Beşiktaş'ta Anderson Talisca attığı frikik golüyle takımının galibiyetine ve büyük zaferine katkıda bulundu.

Frikiklerin efendisi Anderson Talisca
28 Mayıs 2017 - 23:53

Süper Lig'in bitimine bir hafta kala deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş'ta birisi frikik olmak üzere iki gol Anderson Talisca'dan gelirken Brezilyalı futbolcu dördüncü kez serbest vuruştan fileleri havalandırdı.

34 GOLÜN 4'Ü TALISCA'DAN

Sezon başında Benfica'dan kiralanan ve özellikle yaptığı gol katkısıyla şampiyonluğun mimarlarından olan Talisca, Beşiktaş formasıyla ligde 22 maçta 13 gol atarken bunların 4 tanesini frikiklerden kaydetti. Brezilyalı yıldızi bu sezon ligde atılan 34 serbest vuruş golünden 4'üne ismini yazdırdı. Bu da tüm duran top gollerinin %12'sini Talisca'nın kaydettiği anlamına geliyor. 

DÖRT FARKLI TAKIMA FRİKİKTEN GOL ATTI

İlk olarak Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçta takımının galibiyet golünü frikikten atan Talisca, sonrasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yendikleri mücadelede ikinci golü serbest vuruştan kaydetmişti. Bir sonraki hafta Trabzonspor'u 4-3 deviren Kara Kartal'da maçı 3-3'e getiren duran topta Onur Kıvrak'ı mağlup eden Anderson Talisca olmuştu. Son olarak Gaziantepspor karşısında sahneye çıkan Brezilyalı yıldız, takımının üçüncü golünü kaydederek galibiyette pay sahibi oldu.

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sezon da Beşiktaş'ta kalacağı açıklanan 23 yaşındaki hücumcu, Siyah-Beyazlı formayla tüm kulvarlarda 33 maçta 17 gol atarken 6 da asist yapmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum