Roma efsanesi Totti'den duygusal veda

Roma'nın efsane kaptanı Francesco Totti futbola veda etti. Roma Olimpiyat Stadı'nda duygusal anlar yaşandı.

Roma efsanesi Totti'den duygusal veda
29 Mayıs 2017 - 00:43 - Güncelleme: 29 Mayıs 2017 - 01:00

Roma’nın Olimpiyat Stadı’nda son dakikada attığı golle 3-2 kazandığı Genoa maçında, kulübün efsane futbolcusu Francesco Totti futbola gözyaşlarıyla veda etti.

Karşılaşma öncesi taraftarların adına açtığı pankartları selamlayarak tribünleri gezen Totti’ye “Sadece bir kaptan var” tezahüratları yapıldı.

Maç sonrasında tüm Roma takımı kendi formalarını çıkararak 10 numaralı formalar giydiler. Tribünler gezildi, yöneticiler dahi göz yaşlarını tutamadı.


"HİÇ İSTEMEDİĞİM BİR AN GELDİ"

Francesco Totti yaptığı konuşmada “Hiç istemediğim bir an geldi çattı. Son günlerde adıma yazılan övgü dolu şeyler beni duygulandırıyor. Omzumda sizlerle geçirdiğim 25 yıl var. Son günlerde eşime bu 25 yılda geçirdiğim anılarımı anlattım.” şeklinde konuştu.

EFSANE MEKTUP OKUDU

Totti daha sonra taraftara yazdığı mektubu okudu. “25 yıl daha oynayabilirdim. En favori oyuncağım hep toptu. Fakat zamanla büyüyorsunuz. Lanet olası zaman hızla geçmek istedi ve bana ‘Formayı çıkart’ dedi. Artık koşarken rüzgarı ve kaleyi hedef alırken ki adrenalini hissedemeyeceğim”


"SİZİN SEVGİNİZLE BİR MACERAYA ATILABİLİRİM"

Efsane sözlerine “Ne kadar da hazır olmasam ve olmayacaksam da formayı son kez çıkarıyorum. Bu sefer penaltı noktasında değilim ve korkuyorum. Bu sefer benim size ihtiyacım var. Ancak sizin sevginizle bir maceraya atılabilirim. Tüm arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve yönetime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine devam etti.

"SİZLERİ SEVİYORUM"

İtalyan futbol adamı sözlerini “Bu takımda kaptanlık yapmak bir onurdu. Kalbim hep sizinle olacak. Küçük yaşta girdiğim soyunma odasına tekrar gideceğim ve oradan büyük bir isim olarak geri çıkacağım. Sizlere verdiğim 28 yılımı vermekten gururlu ve mutluyum. Sizleri seviyorum” şeklinde sonlandırdı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum