FUTBOO | Galatasaray'ın en büyük kozu Falcao

Sakatlığından sonra Galatasaray'ın en büyük kozu haline gelen Radamel Falcao, sezon kalan kısmında ve şampiyonluk yarışında sarı-kırmızılılar adına en belirleyici isim olacak.

FUTBOO | Galatasaray'ın en büyük kozu Falcao
14 Haziran 2020 - 10:14 - Güncelleme: 14 Haziran 2020 - 21:46

FUTBOO | Sezon başı transfer döneminde Galatasaray'ı oldukça uğraştıran ancak sonunda sarı-kırmızılıların kadrosuna kattığı Radamel Falcao! Kolombiyalı yıldız çok büyük umutlarla sezon başında transfer edilmiş ancak çok da iyi bir başlangıç yapamamıştı. Elbette bunda en büyük etkenlerden biri de uzun süren sakatlığı oldu. Daha sonra kendisini toplayan ve golleriyle takıma katkı veren Falcao, korona virüs sonrasında da sarı-kırmızılılar için en kritik oyuncu olacak.

Galatasaray formasıyla Süper Lig'e pek de beklendiği gibi giriş yapamamıştı, Radamel Falcao! Monaco'dan transfer edilen 34 yaşındaki oyuncu, sezonun ilk yarısında Aralık ayına kadar sadece 3 Süper Lig maçında forma giyebilmişti.

Geç oldu ama geri dönüşü muhteşem oldu

Uzun süreli sakatlığı Galatasaray'ın da elini kolunu bağlarken Falcao, Aralık ayında geri döndü, hem de çok iyi bir şekilde! Aralık ayından sonra iyi bir ritim yakalayan Kolombiyalı şu ana kadar Süper Lig'de 9 gole imza atmayı başardı. Geri dönüşüyle birlikte takımın da performansını yukarı çeken Kolombiyalı oyuncu, koronadan sonra da bıraktığı yerden devam etmeyi hedefliyor.


En büyük korku, yeni sakatlık!

Falcao çok formda ancak hep bir endişe var. Sakatlığı tekrarlarsa... Aslında Galatasaray taraftarının ve camiasının pek de düşünmek istemediği bir senaryo bu. Falcao yokken Adem, sakat olmadığında Andone ile mücadele eden Fatih Terim'in eli, böyle bir durumda yine zayıflayacak. Ancak şu an için Falcao hazır durumda ve bir sakatlığı bulunmuyor.

İyi, formda ve sakatlık yaşamayan bir Falcao kuşkusuz şu anda 3. sırada bulunan Galatasaray'ı her zaman şampiyonlum yarışında tutacaktır. Eğer işler yolunda giderse Falcao'nun da katkısıyla sezon sonu sarı-kırmızılılar adına bir şampiyonluk daha sürpriz olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum