Futboo günün bankoları | 12 Aralık

Futboo olarak 12 Aralık Cumartesi gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

Futboo günün bankoları | 12 Aralık
12 Aralık 2020 - 01:41 - Güncelleme: 13 Aralık 2020 - 02:15
FUTBOO | Futboo olarak 12 Aralık Cumartesi günü 'İddia' bankolarını sizler için değerlendirdik. 

12 Aralık Cumartesi günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 
Man. United - Man. City
Manchester derbisinde nefesler tutulacak. Bu sezon beklenenden çok uzak olan iki takım derbide karşılaşıyor. İki takım için de kritik bir maç olduğu açık. Pep Guardiola'nın Manchester City'si işleri yoluna bir an önce koymazsa yine şampiyonluk yarışından uzak kalabilir. United için bunu söylemek zor çünkü gerçekçi olursak kimse onlardan bu sezon şampiyon olmalarını beklemiyor. Elbette United gibi bir takım şampiyonluk hedefler ancak bir de gerçekler var. Maça geçecek olursak, United güven vermiyor, özellikle de savunmasıyla ancak bir derbi sonuçta. Manchester City de ezeli rakibini kolay deviremeyeceğinin farkında. Bir de City için olası kayıp, işleri daha da sarpa saracağından, kontrolü elden bırakmamaları gerekiyor. İki takımda çok yetenekli ayaklar olsa da maçın stres düzeyini göz önüne alırsak, kontrollü ve az gollü bir ilk yarı bekleyebiliriz.
Futboo tercihi: İlk yarı 1,5 gol altı
 
 
Ankaragücü - Konyaspor
Lig sonuncusu Ankaragücü sahasında Konyaspor'u ağırlıyor. Özellikle Ankaragücü için kritik bir karşılaşma. Ev sahibi ligde oynadığı son 3 maçı da kaybetti. Konyaspor ise son 4 lig maçını 3'ünü kazandı. İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Konyaspor ligin en az gol yiyen takımlarından biri konumunda. Ankaragücü de durumu nedeniyle kontrollü bir oyun tercih edecektir. Zor gol atan ve kolay gol yemeyen iki takımın mücadelesinde 2,5 alt uygun bir seçenecek.
Futboo tercihi: 2,5 gol altı
 
Freiburg - A. Bielefeld
Bundesliga'da alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Freiburg, sahasında Bielefeld'i konuk ediyor. Freiburg maç öncesi 8, Bielefeld ise 7 puanda. Denk güçlerin mücadelesi gibi olsa da ev sahibi kadro olarak rakibinden daha iyi. Bielefeld ne yazık ki kadrosunu Bundesliga seviyesine çekemedi. Kolay kolay ligde kalacak gibi de görünmüyorlar. Freiburg böyle bir rakip bulmuşken, alt sıralardan uzaklaşmak adına kazanmak zorunda. 
Futboo tercihi: Freiburg kazanır
 

Futboo Günün Kuponu 1
Man. United - Man. City | İlk yarı 1,5 alt - 1,45
Ankaragücü - Konyaspor | 2,5 gol alt - 1,62
Freiburg - A. Bielefeld | Ev sahibi kazanır - 1,60
Toplam Oran: 3,76

Futboo Günün Kuponu 2
Everton - Chelsea | 2,5 gol üst - 1,45
Newcastle - WBA | Ev sahibi kazanır - 2,20
U. Berlin - B. Münih | Deplasman kazanır - 1,20
Toplam Oran: 3,83
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum