Futboo günün bankoları | 4 Kasım

Futboo olarak 4 Kasım Çarşamba gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

Futboo günün bankoları | 4 Kasım
04 Kasım 2020 - 02:14 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 01:58
FUTBOO | Futboo olarak 4 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'ndeki 'İddia' bankolarını sizler için değerlendirdik.

4 Kasım Çarşamba günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 
Club Brugge - B. Dortmund
Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 2 maç sonunda 4 puanı bulunan Club Brugge, 3 puan toplayabilen Dortmund'u konuk ediyor. Club Brugge özellikle iç saha maçlarında skor sorunu yaşamayan bir takım. Borussia Dortmund her ne kadar hafta sonu Bayern ile oynayacak olsa da, bu maçın öneminin de farkında olacaktır. Taraf bahsi biraz riskli duruyor. Club Brugge'ün Dortmund'dan puan alması, en azından şu ana kadar izlediğimiz Dortmund'dan puan alması büyük sürpriz olmaz. Bu karşılaşma için en ideal seçimler 'gol seçenekleri' olacaktır. Gol bulmakta zorlanmayan, oyunu hızlı oynamayı seven iki takımın maçında 2,5 üst en uygun seçim olur.
Futboo tercihi: Toplam gol 2,5 Üst - 1,45
 
RB Leipzig - Paris SG
Paris SG'de eksikler çok kritik! Neymar yok, Mbappe yok, Icardi yok. Paris SG'nin zaman zaman rakipleri karşısında ne kadar sıkıntı yaşayabileceğini Başakşehir maçında da çok net bir şekilde gördük. RB Leipzig gibi son dönemin dikkat çeken ekiplerinden birine karşı da işlerinin pek kolay olmadığı açık. Nagelsmann'ın takımı iç sahada açık ve hücum futbolunu benimsiyor. PSG karşısında da planlarından vazgeçmeyeceklerdir. Özellikle Leipzig'in oyun yapısı, maçın gollü geçmesine neden olabilir.
Futboo tercihi: Toplam gol 2,5 Üst - 1,45
 
Chelsea - Rennes
Chelsea elbette bu maçın favorisi! Son dönemde de formdalar ancak yine de bazı aksaklıklar yaşamadıklarını söylemek zor. Rennes Camavinga, Doku, Ghobo gibi genç oyuncularıyla izlemesi keyifli bir takım. Stamford Bridge'de de Chelsea'ye kafa tutmaları bizi şaşırtmayacak. Riskli gibi dursa da Rennes'in bu deplasmanda gol bulmasına verilen oran değerlendirmeye değer.
Futboo tercihi: Deplasman toplam gol 0,5 Üst - 1,65

Futboo Günün Kuponu 1
Club Brugge - Dortmund, Toplam gol 2,5 üst - 1,45
RB Leipzig - PSG, Toplam gol 2,5 üst - 1,45
Chelsea - Rennes, Deplasman 0,5 üst - 1,65
Toplam Oran: 3,46

Futboo Günün Kuponu 2
Sevilla - Krasnodar, Toplam gol 2,5 üst - 1,40
Başakşehir - Man. United, Toplam gol 3,5 üst - 2,25
Zenit - Lazio, Ev sahibi kaybetmez - 1,30
Toplam Oran: 4,09
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum