G.Saray'da yeni sağ bek ve orta saha!

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın orta saha ve sağ bek pozisyonları için Florian Grillitsch ile Leo Dubois için imza aşamasına geldiği belirtiliyor.

G.Saray'da yeni sağ bek ve orta saha!
18 Temmuz 2022 - 11:19
Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde Gelecek sezon için hazırlıklarına ara vermeden devam eden Galatasaray , Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira'nın ardından iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre yeni sezon kadro planlaması kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray, sağ bek ve ortaya sahaya birer takviye yaptı. 

Dubois için 2.5 milyon euro

Sarı-Kırmızılı ekip, Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Lyon'un sağ beki Leo Dubois'i kadrosuna kattı. Fransız ekibiyle her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, oyuncu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Orta sahaya da bir takviye yapan Sarı-Kırmızılı ekip, bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncu Florian Grillitsch ile de her konuda anlaştı. 26 yaşındaki orta sahanın transferini bitiren Galatasaray, Sergio Oliveira'nın ardından bu mevkiye ikinci transferini yaptı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum