Mostafa Mohamed, Fransa yolcusu! Nantes...

Galatasaray'ın Mısırlı forveti Mostafa Mohamed, geçen sezon son anda gidemediği Fransa'ya yakın zamanda transfer olabilir.

Mostafa Mohamed, Fransa yolcusu! Nantes...
18 Temmuz 2022 - 11:18
Gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Galatasaray 'da Mısırlı golcü Mostafa Mohamed yakın zaman içerisinde Sarı-Kırmızılı ekibe veda edebilir.

L'Equipe'te yer alan habere göre Evann Guessand'ın yanına 2 forvet takviyesi daha yapmayı planlayan Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile yakından ilgileniyor.

Satın alma opsiyonuyla kiralık

İddialara göre Fransız ekibi, Sarı-Kırmızılı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcuyu, önümüzdeki günlerde satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna katabilir.

Galatasaray, 2020/2021 kış transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini geçtiğimiz günlerde resmen almıştı. Haziran 2021'de sözleşmede öngörülen bildirimi Zamalek'e yapan ve Mısırlı golcü ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Aslan, 4 milyon dolarlık ödemeyi de gerçekleştirmişti. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum