G.Saray'dan 2 bomba daha! 8 ve 10 numara için...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Önümüzdeki sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılılar, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu, Angelino, Bakambu ve son olarak Zaha transferlerini açıkladı. Transferde çalışmalarına devam eden Cimbom, bir 8 numara bir de 10 numara bölgesine 2 yıldız oyuncuyu daha katmak için düğmeye bastı.

G.Saray'dan 2 bomba daha! 8 ve 10 numara için...
25 Temmuz 2023 - 09:52
Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Önümüzdeki sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılılar, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu, Angelino, Bakambu ve son olarak Zaha transferlerini açıkladı.

Transferde çalışmalarına devam eden Cimbom, bir 8 numara bir de 10 numara bölgesine 2 yıldız oyuncuyu daha katmak için düğmeye bastı. İşte taraftarları heyecanlandıracak o 2 isim...

Rotayı Tanguy Ndombele'ye kırdı

Bonservisi Tottenham'da olan ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Napoli'de şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki Fransız merkez orta saha için İngiliz kulübüne 8 milyon Euro teklif etti.

Pazarlıklar devam ederken bir yandan da 10 numara için çaba harcanıyor.

Atletico Madrid'in 23 yaşındaki yıldızı Joao Felix için 10 milyon Euro kiralama bedeli talep edildi.

Ayrıca Portekizli futbolcu da aynı rakamı maaş olarak istedi. Cimbom, ilerleyen günlerde İspanyol ekibine resmi teklifini iletecek.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum