'G.Saray ve F.Bahçe başarılıydı'

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'G.Saray ve F.Bahçe başarılıydı'
18 Mayıs 2021 - 23:46 - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 - 01:09
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçın ardından konuştu.

'En büyük başarı oyuncularımındır'

Sezon değerlendirmesi yapan Yalçın, "Böyle bir sezonda iki kupa kazanmak çok önemli. Allah'tan daha ne istersin deseler, herhalde başka bir şey istemem. Tarihin en zor sezonuydu bana göre, bu sezon hiçbir zaman unutulmayacak. Oyuncularım çok zor şartlarda mücadele ettiler ve karakter koydular. En büyük başarı, oyuncularımındır. Hepsine teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun." dedi.

'Sona kadar çekişme yaşandı'

Sergen Yalçın sözlerini, "Bakın şunu söyleyeyim. Galatasaray da başarılı. Fenerbahçe de sonuna kadar yarışı kovaladı. Onları başarısız görmüyorum. Bizde bir kupayı alan başarılı gösteriyor. Üç büyük camia arasında sona kadar çekişme yaşandı. Böyle bakmalıyız" ifadeleriyle sürdürdü.

Averajla şampiyon olmalarına da değinen Yalçın, "Averajla kazandığımız için şanslı olan da taraftık, bunu söylememiz lazım. Çok ciddi bir birlik beraberlik örneği gösterdik. Allah da bize yardım etti." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum