Galatasaray 5 oyuncusu ile yeni sözleşme imzaladı

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı 5 futbolcusu için imza töreni düzenledi.

Galatasaray 5 oyuncusu ile yeni sözleşme imzaladı
19 Nisan 2024 - 17:02 - Güncelleme: 19 Nisan 2024 - 17:18
Galatasaray, yeni sözleşme konusunda anlaşma vardığı Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı için imza töreni gerçekleştirildi.

İmza töreninde yer alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yeni sözleşmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle Fernando Muslera hakkında konuşan Özbek ''Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuştur. Takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Nando'yu bir yabancı futbolcu değil, bizden biri olarak görüyorum. Yeni sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. Hiç ikiletmedi. Sen ne diyorsan öyledir başkanım dedi'' ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera da yeni sözleşmeyle ilgili konuşurken ''13 yıl burada geçirdim. 3. kez sözleşmemi yeniliyorum. Başkanıma ve Erden beye çok teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve onları tebrik ediyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm. Galatasaray Türkiye'nin en büyüğü ve sürekli bunu göstermesi gerekiyor. İsmim konuşulurken hep Galatasaray'ın kalecisi olarak anılacak. Oyuncu olarak burada bulunuyorum. İleride de bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar'' dedi.

İmza töreninde konuşan Abdülkerim Bardakcı da "Başkanımıza ve Erden abiye teşekkür ediyorum güzel sözleri için. Bu ailenin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun yıllar hizmet edip efsaneler arasına girmek istiyorum demiştim, bugün de bunun için bir adım attık. İnşallah böyle devam ederiz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum