Galatasaray - Alanyaspor muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun beşinci haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Alanyaspor muhtemel 11'ler
19 Eylül 2021 - 03:36 - Güncelleme: 19 Eylül 2021 - 22:28
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun beşinci hafta maçında Galatasaray ile Alanyaspor kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Emre Kılınç, Morutan, Cicaldau, Kerem, Mostafa

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Fer, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Babacar

Hem iyi oyun, hem galibiyet

Yeni ve genç bir takım kuran Galatasaray'da uyum süreci devam ediyor. Ligde ilk 4 haftada 8 puan toplamalarına karşın son 2 maçta belki de gençliğin azizine uğradılar. Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmelerine karşın sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio gibi bir takıma karşı ortaya koydukları oyun, taraftarları ciddi anlamda umutlandırdı.

Maurizio Sarri'ye topa sahip olarak oyun anlamında yanıt vermeyi başaran sarı-kırmızılılar, genç oyuncuların performansı da yüzleri güldürdü. Ligdeki galibiyet hasretini sonlandırmak için ise rakip Alanyaspor olacak.

Galatasaray 5-4 önde

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan son 10 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızılılar 5 karşılaşmayı kazanırken Akdeniz ekibi sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum