Galatasaray - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray taraftarı önünde ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ı konuk edecek.

Galatasaray - Beşiktaş muhtemel 11'ler
21 Ekim 2023 - 00:02 - Güncelleme: 21 Ekim 2023 - 00:56
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı konuk edecek. Süper Lig'de haftanın bu dev mücadelesi 21 Ekim Cumartesi 19:00'da Rams Park'ta oynanacak. Galatasaray - Beşiktaş arasındaki kritik maçı beIN SPORTS canlı olarak yayınlayacak.

Ev sahibi Galatasaray maç öncesü Süper Lig'de topladığı 22 puanla ikinci sırada yer alırken, Beşiktaş 16 puanla dördüncü basamakta bulunuyor. Derbiyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Derbinin 4. hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Galatasaray - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Galatasaray:
Muslera, Sacha Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktükroğlu, Wilfried Zaha (Tete), Dries Mertens, Mauro Icardi
Beşiktaş: Mert, Rosier (Onur), Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Necip (Chamberlain), Gedson, Rashica (Ghezzal), Cenk, Aboubakar

Galatasaray'ın iç saha farkı

Galatasaray, derbi öncesi sergilediği iç saha performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-kırmıızlı takım Süper Lig'de oynadığı son 7 maçı da kazanırken, sahasında oynadığı son 20 Süper Lig maçında da yenilgi almamayı başardı.
Mauro Icardi mi, Aboubakar mı?

Dev derbi aynı zamanda iki golcüyü de karşı karşıya getirecek. Galatasaray'da bu sezon resmi maçlarda 12 gol atıp, 2 asiste imza atan Mauro Icardi, Beşiktaş'ta ise 11 gol, 3 asistlik perfromansıyla Vincent Aboubakar ön plna açıkıyor.

Galatasaray ile Beşiktaş'ın bu sezon oynayacağı tüm maçlarla ilgili detayları, son gelişmeleri Galatasaray maçı ne zaman ve Beşiktaş maçı ne zaman içeriklerimizde bulabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum