'Şenol Güneş'e üzüldüm'

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Alex Oxlade-Chamberlain, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Şenol Güneş'e üzüldüm'
20 Ekim 2023 - 15:53
Liverpool'dan yaz döneminde ayrılan ve Beşiktaş'ın yolunu tutan Alex Oxlade-Chamberlain, The Athletic'e konuştu.

İşte Chamberlain'in röportajından öne çıkanlar;

İstanbul çok farklı kültürleri içinde barındırıyor. Şehrin bazı kısımları fazlasıyla Avrupai ve oralara gittiğimde kendimi uzaylı gibi hissetmiyorum. İlginç bir şey gördüğümde deneyimlemek istiyorum.

Şenol Güneş'in ayrılığı üzdü

Şenol Güneş'in ayrıldığını görmek beni çok üzdü. Beni Beşiktaş'a o getirmişri ve bunun karşılığını ona vermek istiyordum. Burak Yılmaz'ın burada iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Takımda ona karşı büyük bir saygı var. Umarım bu saygının üzerine bir şeyler inşa edebiliriz.

Neden Suudi Arabistan'ı seçmedi?

İlk olarak coğrafya. Londra ile İstanbul arası 3.5 saat civarı sürüyor. Riyad'a gitmek ekstra 3 saat anlamına gelirdi. İkinci olarak futbol aşkım diyebilirim. Beşiktaş'ta kendimi ispatlayabilirim. Konferans Ligi'nde oynuyoruz ve Süper Lig şampiyonluğu için mücadele ediyoruz

Scooter ile gezemedik

İstanbul'daki trafikten kurtulmak için bir arkadaşımla scooter ile gezme fikrini düşündük ama barların yoğun olduğu bir sokağa yaklaşık 200 metre kala her yer kalabalıklaşmaya başladı, biz de bundan vazgeçip bir taksiye bindik.

Şenol Güneş ile konuşması

Şenol Güneş ile konuştuğumda benim için en iyi senaryonun bir an önce futbol oynamaya başlamam olduğunu söylemişti. Beşiktaş gerçekten büyük bir kulüp ve ailemden de çok uzak değilim. Geçen sezon takım üçüncü olmuş. Bu yüzden bizi asıl favoriler arasında görmüyor olabilirler ama bu benim hoşuma gidiyor.

Gelirken endişeliydim

Beşiktaş; hırslı, büyük bir taraftar kitlesine ve beklentilere sahip, düzgün bir futbol kulübü. Bu noktada en önemli şey aldığım dakikalar ve futbol çünkü kendimi hazır, yetenekli ve iyi hissettiğim zamanlarda bile oynamadığım çok uzun yıllar geçirdim. Açıkçası buraya gelirken biraz endişeliydim çünkü bu ailem için farklı bir durum ama benim için futbol hala çok önemli.

Oynamak istiyorum

Ben sadece oynamak, bu fırsatı değerlendirmek ve bacaklarım hala hareket ederken neler başarabileceğimi görmek istiyorum
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum