Galatasaray bir kez daha kaybetti.

Galatasaray, yeni sezon öncesinde son hazırlık maçında Hertha berlin ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray bir kez daha kaybetti.
05 Ağustos 2017 - 21:20

Yeni transferlerin tümünün oynadığı maçta Galatasaray, Hertha Berlin'e 2-1 mağlup oldu.

GALATASARAY GOL YİYEREK BAŞLADI

Galatasaray’ın yeni sezon öncesi son hazırlık maçı sarı kırmızılı ekibin vuruşuyla başladı. Yeni transferlerden Maicon, Mariano, Gomis ve Belhanda maça ilk 11’de başladı. Maçın henüz 3.dakikasında Hertha Berlin’den Karim Rekik, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Yenilen gole rağmen ilk dakikalardan itibaren orta saha hakimiyetini eline alan Cimbom, ilk 20 dakikalık bölümde çok net fırsatlar yakalayamasa da oyun üstünlüğünü rakibine hissetirmeyi başardı. Gomis ile bir pozisyona giren Galatasaray, bu fırsattan gol çıkarmayı başaramadı.

GARRY DİREKTEN DÖNDÜ

Maçın 20.dakikasından itibaren 10 dakika sürecek şekilde oyun üstünlüğünü iyice eline alan Galatasaray, 27.dakikada Garry Rodrigues ile direkten döndü. Kanat akınlarını kısa bir süre de olsa maçta ilk kez hızlandıran Cimbom, rakip ceza sahası içinde final paslarını yapamayınca skora denge getirmeyi başaramadı. Maç 30.dakikadan itibaren dengelendi. Galatasaray kalesinde etkili olmaya başlayan Hertha Berlin, iki net pozisyona girdi ancak bu pozisyonlardan gol çıkaramadı. Selçuk İnan 34.dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. İlk 45 dakikalık bölüm Alman ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi.

FERNANDO VE NDIAYE İLK KEZ SAHNEDE

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. İkinci 45 dakikanın başından itibaren rakibinin yarı sahasını adeta abluka altına alan Cimbom, Bafetimbi Gomis ile iki net pozisyona girdi ancak golü bulmayı başaramadı. Sarı-Kırmızılılar'da yeni transferler Badou Ndiaye ve Fernando Reges oyuna dahil oldu. Maçın 60.dakikasında ise oyuna Gomis yerine dahil olan Eren Derdiyok, Belhanda'nın asistiyle skora denge getirdi.

BİR GOL DAHA GELDİ

Galatasaray oyun üstünlüğünü elinde tutmasına rağmen kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Eline geçen fırsatları kullanamayan Cimbom, goşü bulamayınca kalesinde golü gördü. 74'te Hertha Berlin'de sahneye çıkan Vedad Ibisevic, kaleci Fernando Muslera'yı mağlup etti ve takımını bir kez daha öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray son hazırlık maçını 2-1 mağlup olarak tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum