Ali Çamdalı: Buralara kolay gelmedik

Samsun'da yarın oynanacak Turkcell Süper Kupası final maçı öncesi Beşiktaş ve Atiker Konyaspor kaptanları açıklama yaptı.

Ali Çamdalı: Buralara kolay gelmedik
05 Ağustos 2017 - 19:33

Yarın akşam Samsun’da oynanacak Turkcell Süper Kupası finali öncesi Beşiktaş ve Atiker Konyaspor’da kaptanlar açıklamada bulundu. 

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, “Hazırlık maçlarında alınan skorlara bakmama gerek. Yoğun antrenmanlardan çıkılıp yapılan maçlar. Yarın oynayacağımız maç bir kupa maçı. Kim görev alırsa alsın elinden geleni yapmak isteyecektir. Bizim için de bir ilk olacak bu kupa. Bundan dolayı güzel maç olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı ise, “Yarın telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Mustafa Hoca ile yeni bir döneme girdik. 90, 120, penaltılar var. Kupayı kaldırmak istiyoruz. ?Buralara kolay gelmedik. 4 yıldır buradayım. Heyecanla yarını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Beşiktaş'la Atiker Konyaspor arasında oynanacak Turkcell Süper Kupası final maçı yarın 20:45'te Yeni Samsun Stadı'nda oynanacak ve ATV'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmanın hakemi ise Fırat Aydınus.

YORUMLAR

  • 0 Yorum