Galatasaray'da en iyi 3 performans

Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 4-0'lık skorla aşarken, sahadaki en iyi 3 performans da sarı-kırmızılı oyunculara aitti.

Galatasaray'da en iyi 3 performans
29 Kasım 2020 - 03:43 - Güncelleme: 30 Kasım 2020 - 10:48
FUTBOO | Galatasaray, Süper Lig'de zorlu Çaykur Rizespor deplasmanından 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılmayı başarırken, sarı-kırmızılı takımın saha içindeki oyunu de beğeni topladı.

Karşılaşmada 3 gol atan Mbaye Diagne'nin yanı sıra öne çıkan iki isim daha vardı. Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında sahanın en dikkat çeken 3 performansı;

En iyiler | Mbaye Diagne

Zaman zaman saha içindeki isteksiz tavrıyla eleştirilen Mbaye Diagne, Rize deplasmanında hat-trick yaparak yıldızlaştı. Attığı gollerin yanı sıra Mbaye Diagne belki de uzun bir aradan sonra, hem takım arkadaşlarına yardım hem de mücadele açısından bu kadr iyi göründü. Orta sahaya zaman zaman gelip pas alışverisinde bulunan Diagne, takım arkadaşlarına yeterli alanı ve pozisyonu yaratabilmek için sık sık orta alana geldi. Falcao'nun yokluğunda Fatih Terim'in en çok ihtiyaç duyduğu isimlerin başında gelen Diagne, Rize'de 3 puana en büyük katkıyı veren oyuncu olmayı da başardı.
En iyiler | Taylan Antalyalı

Galatasaray'da özellikle bu sezon performansında gözle görülür bir artış olan Taylan Antalyalı, Rize'de de çok etkili oynarken, güzel oyununu bir de güzel golle süsledi. Taylan orta sahada takımın pas alışverisinde kilit rol oynadı. İkinci yarıda attığı şık golle Galatasaray'ın en iyileri arasına girdi.
En iyiler | Marcao

Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Marcao, Rize'de sahanın en çok ikili mücadeleye giren isimleri arasındaydı. Savunmadan çıkışlarda önemli bir görev üstlenen başarılı oyuncu, yerinde müdahaleleriyle yine dikkat çekti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum