Kadıköy'de derbideki iki kilit isim!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde takımları için kilit rol oynayabilecek iki futbolcuyu masaya yatırdık.

Kadıköy'de derbideki iki kilit isim!
29 Kasım 2020 - 02:28 - Güncelleme: 29 Kasım 2020 - 03:44
FUTBOO | 2020'nin son İstanbul derbisi Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Büyük maç öncesi heyecan dorukta! Biz de iki takımdan hangi futbolcuların ön plana çıkabileceğini, hangilerin maçın kilidi olabileceğini değerlendirdik.

Ev sahibi Fenerbahçe'den başlıyoruz. Gelir gelmez kalitesini belli eden bir futbolcudan bahsedeceğiz. Diego Perotti... Arjantinli, Roma'da oynarken de takımının en çok çalım atan oyuncusuydu. Ki sakatlığı nedeniyle diğerlerinin yarısı kadar oynadığının altını çizelim. Beşiktaş savunmasının en büyük eksikliği ise çok çabuk geçilmeleri. Bu da tam Perotti'ye uygun alanlar demek! Perotti'nin büyük maç oynama tecrübesini de düşünürsek derbide Fenerbahçe için en önemli oyuncu olabileceğini düşünüyoruz.

Kendisinden 10 yaş gençlerin yapamadığını tek başına yapıyor

Beşiktaş'ta ise sezon başından beri, hatta yıllardır olduğu gibi Atiba'yı bu değerlendirmeye koyuyoruz. 37 yaşına girse de Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ı sırtlamaya devam ediyor. Geriye geliyor, savunuyor, top çıkartıyor, top taşıyor, gol atıyor, asist yapıyor... Kendisinden en az 10 yaş genç oyuncuların yapamadığını bu yaşta yapıyor. Derbide de Beşiktaş adına kilit rol oynamasını bekliyoruz. Eğer o durursa Beşiktaş komple duruyor. O oynarsa Beşiktaş oynuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum