Galatasaray'da isyan büyüyor! Toplantı, terapi...

Galatasaray'da hakem Ali Palabıyık'ın kararlarıyla damga vurduğu 2-2'lik Alanyaspor maçı sonrası isyan devam ediyor. Galatasaray'daki son gelişmeler...

Galatasaray'da isyan büyüyor! Toplantı, terapi...
25 Ekim 2022 - 09:46 - Güncelleme: 25 Ekim 2022 - 10:54
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2-2'lik Alanyaspor karşılaşmasının hemen ardından mikrofonların karşısına geçip isyan ederken, TFF ve MHK özelinde önemli mesajlar gönderdi. Ancak Özbek, bu çıkışı da yeterli bulmayarak, kurullarla mücadele adına düğmeye bastı. Başkan Özbek ilk olarak, Kulüpler Birliği'ni olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantının gündeminde hiç şüphesiz hakem kararları ve renge göre adalet kavramının tartışılması var.

Özbek bu çağrıdan önce kurmaylarıyla da bir araya geldi. Hakem hatalarıyla mücadele noktasında ne gibi adımlar atılabileceği ile ilgili bir yol haritası çizildi. Kulüpler Birliği toplantısı da bunun ilk adımı olarak görülüyor. Sarı-Kırmızılılar, süreçle ilgili olarak tüm cepheleri bilgilendirdikten sonra farklı mecralarda da hak arama mücadelesine girişecek.

Okan Buruk'tan futbolculara terapi

Okan Buruk da 2-2'lik Alanyaspor beraberliği sonrası en çok şikayetçi olan isimlerin başında geliyordu. "Galatasaray'a karşı bir savaş başladı, net şekilde görüyoruz" diyen Buruk, "Sadece hakemler değil, dışarıdan da görüyoruz. Onlarla da savaşacağız başka çaremiz yok. Bundan sonra gerekeni yapacağız. Bu iş burada kalmayacak. Galatasaray taraftarı da gerekeni yapar. Burada bir inatlaşma var. Galatasaray'a istemediği hakemleri her hafta veriyorlar. Bu inatlaşma nereye gidecek, Türk futboluna ne fayda verecek hiç bilmiyoruz" sözleriyle sitem eden Buruk, tam ligde işleri yoluna koymak üzereyken yaşanan puan kaybının hayal kırıklığı içerisinde. Ancak Okan hocayı en çok üzen konunun, oyuncularının soyunma odasındaki ruh hali olduğu belirtiliyor.

Takımdaki, "Ne yaparsak yapalım bize maç kazandırmayacaklar" sitemi, Okan hocanın bu haftaki çalışma programını tamamen değiştirmesine yol açtı. Başarılı teknik adam, bu hafta ligde oynanacak Karagümrük maçına kadar taktiksel idmanlardan ziyade, mental programlara ağırlık vermeyi düşünüyor. Buruk, takımdaki stres ve gerilimi azaltmak üzere yeni formül arayışında. Bu hafta içinde tüm takımın birlikte yemek organizasyonuna katılması gibi çeşitli etkinliklerle baskı ortamının hafifletilmesi planlanıyor.

Yönetimden destek

Diğer taraftan Galatasaray Yönetimi'nin de hafta içerisinde Sarı Kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanını ziyaret ederek tüm teknik ekip ve oyunculara destek olacağı, onlara moral vereceği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in de bu ziyarette yerini alması bekleniyor. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum