Galatasaray'da maç saati değişikliği ve transfer!

Abdurrahim Albayrak, GS TV ekranlarında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da maç saati değişikliği ve transfer!
11 Şubat 2021 - 14:07 - Güncelleme: 11 Şubat 2021 - 14:11
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, GS TV ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak, transfer ettikleri oyuncular ve sözleşmesi sona erecek isimler hakkında bilgi verdi.

Fernandes ve Mohamed transferleriyle ilgili bilgi veren Albayrak ''Gedson Fernandes'in transferi Türkiye'de bir rüyaydı ve bu rüyayı da gerçekleştiren Fatih Terim'di. Mustafa Muhammet'in transferi ile 1 ay uğraştık, kulübüyle zaman zaman sorun yaşadık. Zamalek Kulübü'ne Mustafa Muhammed transferinde Galatasaray'ı seçtiği için çok teşekkür ediyorum. 3 gol attı, umarım 7 gol daha atar ve çocuklarına ulaşır'' dedi.

Sözleşmesi sona erecek isimler hakkında da konuşan Albayrak, ''Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz. Emre Akbaba ile de konuşuyoruz, bir sorun olmaz onunla. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek'' ifadelerini kullandı.

İstanbul’da hafta sonu beklenen kar nedeniyle Kasımpaşa maçının saatinin değiştirilmesini istediklerini de dile getiren Abdurrahim Albayrak ''Pazar günü akşam saatlerinde çok şiddetli bir kar yağışı bekleniyor. Önce Kasımpaşa ile görüşeceğiz, sonra TFF ile görüşeceğiz. Maçın saatinin değişmesi için konuşacağız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum