Bakasetas'tan transfer ve Adriano itirafı

Trabzonspor'un yeni transferi Anastasios Bakasetas, transfer sürecini anlatırken idolünün Adriano olduğunu söyledi.

Bakasetas'tan transfer ve Adriano itirafı
11 Şubat 2021 - 13:45
Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas, basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, transfer sürecinde başka bir takımdan da teklif aldığını dile getirdi.

Anastasios Bakasetas, idolünün Adriano olduğunu da söylerken, hedeflerini açıkladı.

Başarılı orta saha oyuncusu ilk olarak transferiyle ilgili ''Başka bir takımla da anlaşmaya yakındım, teklif almıştım fakat hayatta her şeyin bir nedeni vardır ve bir nedene bağlı yaşamak güzeldir. Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum. Buraya geldiğim andan itibaren herkes bana çok sıcak davrandı. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim burada olma amacım futbol oynamak ve Trabzonspor'un hak ettiği yere gelmesine yardım etmek'' ifadelerini kullandı.

İdolünün Adriano olduğunu dile getiren Anastasios Bakasetas ''Adriano benim idolüm. Ben de onun gibi olmak istiyorum. Hem şutlarımla hem de ceza sahası içindeki katkılarımla... Futbol artık değişti. Gerektiğinde hücumda gerektiğinde savunmada takıma yardım etmeye çalışıyorum. Bir futbolcu saha dışında da aktif olup insanlara örnek olabilmeli. Öğrenmeyi, kitap okumayı çok seven biriyim. Pandemi nedeniyle okumaya ve dil çalışmaya zaman buldum. İngilizce ve İspanyolca'mı geliştirdim'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum