Galatasaray'da 'süper' motivasyon!

Hafta boyunca yüksek tempolu idmanlarla Süper Kupa’ya kilitlenen sarı-kırmızılılar, Şanlıurfa’ya çıkarma yapacak. GS Store tırları şehirde yerini alırken başkan Dursun Özbek ve kurmayları da tam kadro maçı takip edecek.

Galatasaray'da 'süper' motivasyon!
06 Nisan 2024 - 08:44
TFF Süper Kupa maçı öncesinde G.Saray cephesinde en ufak bir konsantrasyon kaybı bulunmuyor. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim, tam konsantrasyonla Fenerbahçe derbisine motive oldu. Teknik direktör Okan Buruk, Florya'da gevşemeye izin vermedi ve antrenmanlarda tempoyu düşürmedi. Sarıkırmızılı oyuncular da Süper Kupa hazırlıklarını Fenerbahçe'nin as kadrosuyla karşılaşacak şekilde yaptı.

Şampiyonluk tişörtü

Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, tam kadro Şanlıurfa'ya gitme kararı aldı. 2 bin 500 adet ürün içeren GS Store tırı, Şanlıurfa'ya gönderildi ve çevre halkının ilgisiyle karşılandı. Kulüp profesyonelleri de boş durmadı ve Süper Kupa'ya özel tişört hazırladı. Teknik heyet ve oyuncular, sahadaki sonuca göre bu tişörtleri giyerek taraftarını turlayacak. Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından da Süper Kupa sonucuna göre paylaşımlar hazırlandı.

Özel pankart

Galatasaray, Süper Kupa'ya özel pankart ve tişörtlerle çıkacak. TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray'ın, 11 Nisan Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesinde ısınmaya "Cumhuriyetin 100'ü Galatasaray" yazılı tişört ve seremoniye de "Cumhuriyetin 100'ü Galatasaray" yazılı pankartla çıkmasının, uygun görüldüğü belirtildi.(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum