Galatasaray'dan ilk KAP geldi

Galatasaray, her konuda anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo için ilk KAP açıklamasını yaptı.

Galatasaray'dan ilk KAP geldi
07 Eylül 2020 - 17:14 - Güncelleme: 07 Eylül 2020 - 19:12
Galatasaray orta saha transferi konusunda sürpriz bir ismi bitiriyor; Oghenekaro Etebo. Son olarak Getafe'de kiralık olarak görev yapan ve bonservisi Stoke City'de olan Etebo satın alma opsiyonuyla kiralanıyor.

Galatasaray, Oghenekaro Etebo için ilk KAP açıklamasını da yaptı. Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, Etebo'nun transferi için Stoke City ile görüşmelere başlandığı belirtildi. Etebo gün içerisinde İstanbul'a geldi.

Etebo, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Getafe ile 11 maçta görev yaptı. Etebo'nun 2023'e kadar Stoke City ile sözleşmesi bulunuyor.
 
Oghenekaro Etebo kimdir?

Kariyerine Nijerya'nın Warri Wolves takımında başlayan Oghenekaro Etebo, 2016'da Portekiz'in Ferirense takımına transfer olarak Avrupa'ya adımını attı. Stoke City, 2018 yılında genç oyuncuyu 7,2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Oghenekaro Etebo, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Getafe'de kiralık olarak geçirdi. 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Etebo'nun 2023'e kadar Stoke City ile sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum