Galatasaray'dan isyan! 'Bu bir utanç meselesidir'

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Süper Lig'de Ankaragücü'ne 2-1 yenildikleri karşılaşmanın sonrasında GS TV'ye açıklamalar yaptı.

Galatasaray'dan isyan! 'Bu bir utanç meselesidir'
04 Mart 2021 - 02:00 - Güncelleme: 04 Mart 2021 - 02:00
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldukları maçın ardından kulüp televizyonuna konuştu.

VAR kararlarını eleştiren Cengiz, "Futbolcularımızın ellerinden geleni yaptığına inanıyorum. Teknik ekibimiz zaten. Beni üzen şu oluyor, ben olabilecek en ilgililerle konuştum. Bizim korkumuz VAR hakemleriydi. Yapılacak çifte standartlar ve kötü örnekler insanı korkutuyor." dedi.

'Bunlara gerek yok'

Penaltı kararını da yorumlayan Mustafa Cengiz, "Bunlar sanırım Mostafa'nın hazır ol vaziyetinde koşmasını istediler. Önce kafasını tutuyor, sonra ağzını tutuyor, sonra dudağı patlamış gibi dudağını tutuyor. Ankaragücü'nü tebrik ediyoruz ama bunlara gerek yok. Bunu bazı futbolcular için diyorum." şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz sözlerini, "Vücuttan top ele geçirse bu penaltı değil. Eğer faulden verilmişse tartışırız ama faul işareti yapmadı. Bu arada acı olan, VAR hiç devreye girmedi. Muhammed Mustafa da şaşırdı. Aynısı Diagne'de de oldu. Adalet duygusu şaşarsa o olay bitmiştir. Adalet mülkün temelidir derken memleketin, her şeyin temelidir. İnsanlar bunu mal mülk diye algılıyor sanırım. Hakemler için de konuşuyorum. MHK böyle devam ederse, Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı. Bu utanç meselesi." ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum