'Neredesin Cüneyt Çakır!'

Süper Lig'de Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Neredesin Cüneyt Çakır!'
04 Mart 2021 - 02:34
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Ankaragücü'nün penaltı kazandığı pozisyonu değerlendiren Terim, "Geçen sene Beşiktaş maçında Vida'nın elinden seken topu Cüneyt Çakır öyle bir anlattı ki, az daha özür dileyecektik. Bu nereden geliyor? Kendisi de VAR'da duruyor." dedi.

'Tuzağa düştük'

Mostafa Mohamed'in kırmızı kart görmesini de yorumlayan tecrübeli teknik adam, "Pandemide bir tuhaf olduk. 'Ah' diyene faul. İki gün önce Cüneyt Çakır VAR'daydı, apar topar buraya geldi. Anlamıyorum. Çağırma, müdahale etme yok. Mustafa Muhammed'in kırmızı kart çok yazık. Kafasıyla dirseğine gidiyor, attırmak için. Tuzak için uyarıyordum, tuzağa düştük. İyi oyunumuz kimseyi ilgilendirmez, sen 57. dakikada beni 10 kişi bırakamazsın! Hangisi kırmızı? Neredesin VAR? Cüneyt Çakır, VAR'a gelmez, abisini çağıramaz korkudan. Cüneyt Çakır müdahale etmez." şeklinde konuştu.

Fatih Terim sözlerini, "İnancımız, yüreğimiz herkese, her şeye yeter. Luyindama'nın yaptığı kırmızı karttı! Ama değilmiş, özür dileyeceğim şimdi. Beşiktaş maçında Vida'nın pozisyonu... Biz bunları çok gördük, hep kazanmayacağız ama her hafta öndesiniz ya! Bir camia düşünün, kimseye yaranamıyor. Cüneyt Çakır devamlı VAR hakemi midir? İki gün evvel yapmadı mı? Türkiye'de hakem mi kalmadı? Bu maçın önemi ne?" ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum