Galatasaray'dan transfer eleştirilerine cevap!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, transfer döneminde yapılan eleştirilere cevap verdi.

Galatasaray'dan transfer eleştirilerine cevap!
06 Ekim 2020 - 14:10 - Güncelleme: 06 Ekim 2020 - 14:53
Galatasaray Kadın ve Erkek Voleybol Takımları için yapılan sponsorluk anlaşmasında Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Yusuf Günay'ın açıklamalarından derlediğimiz kısımlar şu şekilde;

Dün öğle saatlerinde başkanımız ve Fatih Terim'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdik. Güzel bir toplantı oldu. Bunu diplomatik bir dille söylemiyorum. Florya'da altyapı konusunda yapılandırma kararları aldık. Bunun için adımlar atılacak. Hocamız Türkiye'nin 1 numarası. Bizim aramızda hiçbir sorun yoktur. Herkes görevinin başında. Tam konsantrasyonla sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz.

'20 milyon euro artıdayız'

2018'in Ocak ayında yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana 6. transfer dönemi sona erdi. Kabaca baktığımızda 42 milyon Euro'luk oyuncu transfer ettik. 61 milyon Euro'luk oyuncu satışı yaptık. 20 milyon Euro artıdayız. Taraftar tepkisinde haklıdır. Onlar bizim her şeyimiz. Tepkilerine cevap vermek söz konusu değil ama ilerleyen günlerde yönetimin de haklı olduğu yerler görülecektir. Biz Galatasaray'ın menfaati için çalışıyoruz. 2018 Ocak'tan bu yana baktığımız her rakamda çok daha olumlu noktada olduğumuzu görebiliriz. Göreve geldiğimizde borçlar 300 milyon Euro iken bugün 200 milyon Euro'ya düşmüştür. 

'Bazı takımlar Avrupa'ya gidemeyecek ama...'

Bazı takımlar maddi sebeplerden Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyorsa ileride de bazı takımlarımız Avrupa'ya gidemeyecek ama bu Galatasaray olmayacak. Pandemi sürecine rağmen bir artıdayız. Gelirimiz giderimizden fazla. Dünyada böyle başka bir kulüp var mı bakmak lazım.

Eleştirilere gelecek olursan Galatasaray'da kaos ortamı oluşturmaya yönelik girişimler olduğunu görüyoruz. Fatih Altaylı her hafta bir programında Galatasaray Kulübü Başkanını hedef alarak, hakarette bulunarak bizi hedef almaktadır. Galatasaray Başkanının zeka seviyesiyle alay etmek, yöneticilere hakaretler etmek kabul edilemez. Son programında Fatih Terim'in koridorlarda yönetime küfrederek dolaştığı yönünde bir iddiada bulundu. Türkiye'nin 1 numarası olan Fatih Terim için böyle bir şey söz konusu değildir. Hocamız kendisi de bu konu için aksiyon alacaktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum