Transfer döneminin en iyi ve en kötü tanıtımları!

Transfer döneminde futbolcuların nasıl açıklanacağı da artık büyük merak konusu olmaya başladı. İşte bu seneden bazı iyi ve kötü örnekler...

Transfer döneminin en iyi ve en kötü tanıtımları!
06 Ekim 2020 - 19:51
Transfer dönemlerinde artık yeni transferler kadar onların açıklanma şekli de merakla bekleniyor. Kulüpler her geçen yıl, yaratıcılıklarını geliştirirken ortaya film tadında transfer açıklama videoları çıkıyor. Tabii bunu yapmak isterken rezil olanlar da yok değil...

Sosyal medyanın da gelişimi ile birlikte daha çok önem verilen transfer açıklamalarında peki bu yıl neler oldu? İşte en iyiler ve en kötüler...

Leeds United - Raphinha

Bir Rennes taraftarı, Raphinha'nın Leeds'e transfer olacağı haberlerinin ardından küfürlü bir şekilde ''Balık ve patates dolu ülkenizde size başarılar'' diyerek Leeds'e mention attı. Bunun üzerine Leeds United, Raphinha transferini balık ve patates dolu bir tabakla açıkladı. Müthiş kapak!
 

Vitoria Guimaraes - Ricardo Quaresma

Bir film tanıtımı deseler, ona da inanırdık. Quaresma'nın lakaplarından birisi olan Harry Potter'a gönderme içeren bir tanıtım.
 

Everton - James Rodriguez

Real Madrid'den transfer edilen James Rodriguez için Everton, şahane bir video hazırladı. Görsellik, müzik, James'in sesi... Çok beğendik.
 

Fenerbahçe - Enner Valencia

Sarı lacivertli takım, bu transfer döneminde tanıtım yapmakta yoğun mesai harcadı. Valencia transferinde ise Ekvadorlu futbolcunun hızlı olmasına böyle dikkat çekildi.
 

Bologna - Aaron Hickey

Bu kez kötü bir örnek... Bologna, İskoç futbolcu Hickey'i açıklarken video aslında iyi başlıyor ama devamı... Neden böyle bir şey yaptılar acaba?
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum