Galatasaray - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri

Futboo olarak Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiyi inceledik. Galatasaray - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri rehberimizde dev derbiyle ilgili tüm detayları, muhtemel 11'leri, iddaa tahminini ve yorumunu okuyabilirsiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri
18 Mayıs 2024 - 22:02 - Güncelleme: 18 Mayıs 2024 - 23:28

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Belki de Süper Lig'de sezonun şampiyonunun belli olacağı mücadelenin iddaa tahminini kaleme aldık. İşte Futboo olarak Galatasaray - Fenerbahçe maçı iddaa tahminleri rehberimiz ve detaylar...

Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Derbi öncesi iki takımda da çok önemli bir eksik bulunmuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden İrfan Can Kahveci ve son anda sakatlığı nedeniyle kafilede yer almayan Cengiz Ünder ve cezalı durumda olan Becao forma giyemeyecek. Galatasaray cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem, Barış Alper, Hakim Ziyech, Mertens, Icardi
Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Tadic, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Edin Dzeko (Batshuayi)

Türkiye Futbol Federasyonu, dev derbiyi yönetecek hakemi de açıkladı. Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler, ligin ilk yarısında 0-0 biten Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde de göev almıştı.

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray - Fenerbahçe maçının günün ve saati federasyon tarafından resmen duyuruldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi 19 Mayıs Pazar günü TSİ 19.00'da oynanacak. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini canlı olarak beIN SPORTS ekranlarından izleyebilirsiniz.

Süper Lig'de oynadığı son 17 maçı da kazanmayı başaran Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında şampiyonluk yolunda büyük avantaja sahip. Sarı-kırmızılı takım derbide Fenerbahçe karşısında 1 puan alması halinde bile şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise şampiyonluk şansını son haftaya taşıyabilmek için derbiyi mutlaka kazanmak zorunda.

Galatasaray - Fenerbahçe iddaa tahmini

Elbette konuk ekibin üzerinde bir 'kazanma' baskısı olacaktır. İç sahada taraftarıyla birlikte iyi bir hava yakalayan Galatasaray da, rakibine oranla daha kontrollü bir oyun sergilemeyi tercih edebilir. İki takımda da skoru değiştirebilecek kritik isimler var. Mauro Icardi, Mertens, Barış Alper, Tadic, Batshuayi ve Dzeko bu isimlerin başında geliyor. Eğer bu isimler biraz günlerinde olursa girdikleri fırsatları gole çevirmekte zorlanmıyorlar. Bu da bizlere Rams Park'ta gollü bir derbi izletebilir. 

Galatasaray - Fenerbahçe iddaa oranları

Maçın gollü geçmesini beklese de Futboo ekibi olarak Galatasaray'ı evinde bir adım daha önde görüyoruz. Bu nedenle ilk tercihimiz Galatasaray kaybetmez, ikinci tercihimiz ise 2,5 gol üstü olacak. iddaa henüz Galatasaray - Fenerbahçe maçı oranlarını açıklamadı ancak Avrupa borsasında Galatasaray'ın kaybetmez oranı 1,40 olarak belirlendi. Derbinin 2,5 gol üst oranı ise 1,50 olarak açıklandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum