Galatasaray - Fenerbahçe nesine iddaa tahminleri

Trendyol Süper Lig'de sezonun en kritik maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Galatasaray - Fenerbahçe nesine iddaa tahminleri rehberimizde tüm detayları okuyabilirsiniz. İşte derbi öncesi detaylar, yayın programı ve muhtemel 11'ler...

Galatasaray - Fenerbahçe nesine iddaa tahminleri
18 Mayıs 2024 - 22:02 - Güncelleme: 18 Mayıs 2024 - 23:27

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi, karşılaşmanın detaylarını ve iddaa tahminini değerlendirdik. Nesine üzerinden de oynayabileceğiniz derbiyle ilgili detayları Galatasaray - Fenerbahçe nesine iddaa tahminleri rehberimizde okuyabilirsiniz.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 37. haftasındaki derbinin 19 Mayıs Pazar akşamı TSi 19.00'da oynanacağını açıkladı. Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin mücadelesi Rams Park'ta oynanacak.

Galatasaray Fenerbahçe nesine iddaa tahminleri

iddaa'nın yasal platformu olan Nesine üzerinden de oynayabileceğiniz derbide, Galatasaray'a alacağı 1 puan şampiyonluk için yetecek. Fenerbahçe'nin ise şampiyonluk şansını gelecek haftaya taşıması için kazanması gerekiyor. Ligde oynadığı son 17 maçı da kazanan Galatasaray'ı taraftarı önünde galibiyete daha yakın görüyoruz. Ancak Fenerbahçe de her şeyini sahaya koymak isteyecektir. Özellikle erken bir gol iki takımın da tüm planını değiştirebilir. Biz derbide iki takımdan da goller bekliyoruz. Sarı-kırmızılı takım bu sezon 89, Fenerbahçe ise 92 gole imza attı. Bir anlamda final niteliği taşıyan maçta, iki takımın golcüleri sahne alacaktır. 

iddaa derbinin 2,5 üst oranını 1,37 olarak açıklarken, Avrupa genelde Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 2,5 üst oranı 1,50 olarak belirlendi.

Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem, Barış Alper, Hakim Ziyech, Mertens, Icardi
Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Tadic, Szymanski, Mert Hakan Yandal, Edin Dzeko (Batshuayi)

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman 

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi 19 Mayıs Pazar günü TSİ 19.00'da oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki dev derbiyi her zaman olduğu gibi beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Fenerbahçe iddaa oranları açıklandı

Dev derbi öncesi iddaa, Galatasaray - Fenerbahçe maçının oranlarını da resmen açıkladı. iddaa Galatasaray'ın galibiyetine 1,96 oran verirken, Fenerbahçe'nin kazanma oranı 2,60 olarak belirlendi. Derbide beraberlik oranı ise 3,37 oldu. iddaa'nın açıkladığı 2,5 üst oranı ise 1,37 oldu.

Süper Lig şampiyonluk ihtimalleri

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'ye kaybetmemesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise şampiyon olabilmek için son maçta da Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemek zorunda. Sarı-lacivertliler derbide Galatasaray'ı yenip son hafta da kazanır ve Galatasaray son lig maçında Konyaspor'a puan kaybederse, Fenerbahçe şampiyon olmuş olacak.

Galatasaray'ın Süper Lig istatistikleri

Süper Lig'de topladığı 96 puanla 99 puanla zirvede yer alan Galatassaray, geride kalan 36 haftada 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı takım rakip filelere 89 gol atarken, kalesinde sadece 24 gol gördü. Galatasaray bu sezon ligdeki tek yenilgisini Hatayspor karşısında aldı.

Sarı-kırmızılı takımın gol istatistiklerinde ise Mauro Icardi yine fark yaratan isim oldu. Icardi bu sezon attığı 23 golle Süper Lig gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor.

Fenerbahçe'nin Süper Lig istatistikleri

Fenerbahçe geride kalan 36 haftada 29 galibiyet elde ederken 6 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe ligdeki tek yenilgisini ise Trabzonspor karşısında yaşadı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde 92 gole imza atarken, kalesinde sadece 31 gol gördü.

Sarı-lacivertli formayla 20 gole imza atan tecrübeli forvet Edin Dzeko ise takımının en skorer ismi olmayı başardı.

nesine giriş ve nesine indir

Nesine kullanıcılarına uygulama imkanı da sunuyor. nesine indir aramasını yaptıktan sonra telefonunuzdan Google Play Store ya da Apple Store üzerinden nesine uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz. Nesine'ye Kullanıcı bilgilerini eksiksiz girmeniz halinde nesine'nin uygulamasıyla da erişim şansına sahip olacaksınız.


YORUMLAR

  • 0 Yorum