Galatasaray Hoedt için bastırıyor

Yeni sezonda kadrosunu baştan aşağıya yenilemeye çalışan Galatasaray’da savunma için öne çıkan isimlerden olan Hoedt için teklif edilen 3 milyon euro, kulübü Lazio’ya az geldi. Sarı-kırmızılılar teklifi 5 milyon euroya yükseltme kararı aldı.

Galatasaray Hoedt için bastırıyor
14 Haziran 2017 - 09:51

Takımın çehresini değiştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, forvet hattına yapmayı düşündükleri transferlerin yanında savunmayı da ihmal etmiyor. Yönetim, teknik direktör Igor Tudor’un isteği doğrultusunda biri tecrübeli diğeri genç ve yetenekli iki stoper birden almanın peşinde. Bunun için scout ekibinin de oluşturduğu listelerin ardından temaslar sürerken, İtalya’nın Lazio kulübünde forması giyen Hollandalı Wesley Hoedt sarı-kırmızılıların radarına takıldı. 

TAM DA TUDOR’UN İSTEDİĞİ GİBİ

Tudor’un, sol ayaklı bir stoperin alınmasının şart olduğunu isteklerine ekleyince 23 yaşındaki Hoedt tam da istenilen isim olarak nokta atış oldu. 

Roma’da Lazio ile oyuncu için ilk temas sağlanırken, 3 milyon euroluk bonservis önerisi kabul edilmedi. Bu görüşmeden gelen ret yanıtına rağmen Galatasaray geri adım atmazken yeni bir teklif yapma kararı alındı. 

İTALYANLAR DA AÇIKLADI

Hollanda Milli Takımı’nın genç kategorilerinde de oynayan ve toplamda 4 kez de A takım forması giyen Hoedt, 1.88 metrelik boyu ve sol ayaklı olması nedeniyle de tam da Tudor’un istediği oyuncu. 

Bu nedenle hemen pes etmek istemeyen sarı-kırmızılı idareciler, Şampiy10’un haberine göre,  Lazio’ya oyuncu için 5 milyon euroluk yeni bir teklif yapma kararı aldı.

Öte yandan İtalyan Leggo gazetesine göre ise Galatasaray ile Lazio arasındaki Wesley Hoedt görüşmeleri tamamen bitmiş durumda. Sarı-kırmızılıların teklifini duyuran İtalyanlar, Lazio’nun oyuncuyu satmayı düşünmediğini açıkladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum