Valbuena esprisiyle güldürdü

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena, dün yöneticilerle görüşürken yaptığı espriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Valbuena esprisiyle güldürdü
14 Haziran 2017 - 09:35 - Güncelleme: 14 Haziran 2017 - 10:21

Sarı-Lacivertiler'in bu sezonki ikinci transferi olan Mathieu Valbuena, dün öğlen saatlerinde sözleşme imzaladıktan sonra İstanbul'dan ayrıldı. Hem havaalanında hem de kulüpte kendisine gösterilen ilgi sebebiyle çok mutlu olduğunu ifade eden Fransız oyuncu, "Kendimi çok değerli hissettirdiler, bu kadarını beklemiyordum" ifadelerini kullandı. 

ESPRİSİYLE GÜLDÜRDÜ

Vatan'ın haberine göre 1.67 boyundaki yıldız oyuncu, fiziksel özellikleriyle ilgili konuşmalara alışık olduğunu belirtirken kendisiyle ne kadar barışık olduğunu da yöneticilerle yaptığı görüşmede gösterdi. Gelecek sezon takımın oyun sistemiyle alakalı sohbette konuşan Valbuena, "Ben takıma geldiğime göre daima havadan oynayabiliriz. Hiçbir hava topunu bırakmam" esprisiyle herkesi kahkahalara boğdu. 

MALİYETİ DE AÇIKLANDI

Dün Lyon kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 32 yaşındaki oyuncunun maliyeti de belli oldu. Fransız ekibi yaptığı açıklamada, "Mathieu Valbuena 1.5 milyon Euro peşin artı 1 milyon Euro'luk bonuslarla beraber Fenerbahçe'ye transfer" oldu ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum