Galatasaray ile Yeni Malatyaspor bir kez daha

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Galatasaray, salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor ile bu kez ligde mücadele edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor bir kez daha
06 Nisan 2019 - 10:21

Spor Toto Süper Lig'de 27. Hafta'ya bugün 3 karşılaşmayla devam ediliyor.

Günün önemli maçında Galatasaray kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Bein Sports 1 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu.

Galatasaray kart cezalısı Christian Luyindama ve Badou Ndiaye bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Devre arasında kadro dışı bırakılan ve ismi TFF listesine bildirilmeyen Eren Derdiyok da kadroda yer almıyor.

Sarı-kırmızılı takımda Kostas Mitroglu sakat ve bu maçta oynaması beklenmiyor. Senegal - Mali karşılaşmasında omuzu çıkan ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Yeni Malatyaspor maçında forma giymeyen Mbaye Diagne'nin takımdaki yerini alması bekleniyor.

Konuk Evkur Yeni Malatyaspor'da ise kaleci Ertaç Özbir ve stoper Murat Akça kadro bırakıldı.

Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor

Günün bir diğer mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Bursaspor Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşılaşacak. Bein Sports 1 ve Radyo 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadelenin başlama saati 16:00.

Başlama saati 16:00 olan bir başka maçta Demir Grup Sivasspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadelenin hakemi Koray Gençerler. Bu karşılaşma beIN Sports 2 ve TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum