Galatasaray'ın '10' numara için gözü yıldızlarda!

Mertens’i takımda tutup, 10 numaraya mutlaka bir yıldız almayı hedefleyen Galatasaray, gerçekleşme ihtimali zor da olsa iki oyuncunun üzerine yoğunlaştı. Üstelik Galatasaray'a gelecek vaadeden genç bir yıldız da önerildi.

Galatasaray'ın '10' numara için gözü yıldızlarda!
06 Nisan 2024 - 08:39 - Güncelleme: 06 Nisan 2024 - 08:40
Galatasaray sezon sonunda 10 numaraya mutlaka bir yıldız transferi yapmayı hedefliyor.

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Rijeka forması giyen Niko Jankovic için Sarı-Kırmızılı kulüp ile temas kurulduğu öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray formasını giymeyi çok istediği belirtildi. Ancak Cim Bom, bu öneriye sıcak bakmadı.

Jankovic, sezonun geri kalan kısmında çıktığı 32 maçta 10 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti.

Sarı-Kırmızılılar, uzun bir süredir on numara arıyor. Öyle ki sezon başında, geçen yıla göre daha az süre alacağı konuşulan Dries Mertens, bu bölgeye takviye yapılmamasından ötürü, on numaranın vazgeçilmezi oldu.

Belçikalı ile bir yıllık daha sözleşme yapılmak istenirken, gelecek yıl için yıldız bir oyuncunun takıma katılması bekleniyor. Listede birçok isim bulunsa da Galatasaray, ilk etapta üst düzey bir oyuncunun peşinde olacak.

Hedefte ise iki isim var. İspanyol devi Barcelona’nın formasını giyen İlkay Gündoğan, takımda beklediği ortamı bulamadı. Sistemden memnun olmayan futbolcunun kontratı, 2025’te sona erecek. Ancak olası bir ayrılık çok daha yakın gözüküyor. Deneyimli oyuncu için Alman ve Arap kulüpleri devrede. Daha önce İlkay’ın, bu iki ülkeden gelecek teklifleri dinleyeceği öğrenilmişti. 

Listedeki diğer isim de Portekiz ekibi Benfica’nın yıldızı Rafa... Daha önce Portekiz basınında yer alan haberlere göre Aslan, 10.5 milyon Euro bonservis ve senelik 3.5 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat önermişti.

Fakat 30 yaşındaki futbolcuyu, Almanya ve İspanya’dan isteyen takımlar var. Her şeye rağmen Cim Bom, yaz transfer döneminde yaptığı teklifi artırıp, şansını deneyecek.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum