Galatasaray'ın dikkat etmesi gerekenler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda Danimarka'nın Randers takımı ile karşılaşacak. Peki sarı kırmızılılar neye dikkat etmeli?

Galatasaray'ın dikkat etmesi gerekenler
19 Ağustos 2021 - 02:15 - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 - 10:57
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka'nın Randers takımı ile karşılaşacak Galatasaray'ın nelere dikkat etmesini değerlendirdik. 'Kapalı kutu' olan ve bu sezona iyi bir başlangıç yapan Randers'ın hangi yönleri ön plana çıkıyor?

Çok iyi başladılar

Danimarka Ligi'nde 5 hafta geride kaldı. Randers bu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik almış durumda. 5 hafta sonunda ligde liderlik koltuğunda oturuyorlar. Oldukça formda bir giriş yaptılar. Galatasaray'ın karşısında diri ve hazır bir takım olduğunu söylemek gerek.

Savunma takımı

Randers, ligde oynadığı 5 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü. En az gol yiyen 2. takım konumundalar. Göze batan bir oyuncuları yok ama takım oyunu oynuyorlar. Savunmada da gayet düzenli duruyorlar. Kilidi açmak gerekecek.

Kontrataklara ve Kamara'ya dikkat

Oyunu rakiplerine göre zaman zaman kendi sahasında kabul eden bir anlayışa sahip Randers'ın Galatasaray karşısında en kilit ismi Alhaji Kamara! Kontrataklarda tehlike yaratabilecek Alhaji Kamara aynı zamanda hava toplarında da dikkat edilmesi gereken bir isim. Danimarka temsilcisinin bir diğer golcüsü Marvin Egho da Kamara'yı destekleyen ikinci isim olarak dikkat edilmeli.
 
Sıkı orta saha

Randers'ın teknik direktörü Thomas Thomasberg, 3 yıldır kulübün başında. Orta sahada genellikle iki 6 numara pozisyonunda oynayan futbolcu kullanıyor. Orta sahası sağlam bir takım Randers. Çok hücumcu değiller ama çok dengeliler. 

Danimarka ters geliyor

Türk takımlarının, Danimarka ekipleriyle deplasmanda oynadığı 8 maçta sadece 2 galibiyeti var. Danimarka deplasmanlarını pek sevmiyoruz. 1 kez beraberlik alıp, 5 maçta da yenildik. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum