Galatasaray'ın hedefindeki İsveçli!

Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarını titizlikle sürdürürken, gündeme Napoli'de fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki orta saha Jens Cajuste geldi.

Galatasaray'ın hedefindeki İsveçli!
12 Nisan 2024 - 10:38
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Oliveira ve Ndombele ile yolları ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar; biri İtalya, diğeri Almanya liginde oynayan 2 yıldız futbolcuyu gündemine aldığı kaydedildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri, Napoli’nin sezon başında 12 milyon euroya transfer ettiği Jens Cajuste. Serie A temsilcisinde rotasyon oyuncusu olarak görev yapan 24 yaşındaki orta sahanın kiralık gönderilmesi düşünülüyor. Kulübe yakın kaynaklar ise Galatasaray’ın 1.88 boyundaki İsveçli futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katıp, aynı zamanda geleceğe yatırım yapmayı düşündüğünü dile getiriyor.

Cajuste gelişmesinden sadece 1 gün sonra bir iddia da Alman medyasından geldi. Gazetelere göre Sarı-Kırmızılılar, rotayı bu kez de Mainz’ın 24 yaşındaki orta sahası Leandro Barreiro’ya çevirmiş durumda. Tıpkı Cajuste gibi 6-8 numara oynayabilen, ancak İsveçli oyuncuya göre çok daha tempolu bir profile sahip olan Barreiro’nun kontratı sezon sonunda bitiyor. Lüksemburglu oyuncunun bu yüzden çok sayıda talibi var. Almanlar’a göre Galatasaray çoktan Barreiro ile görüşmelere başladı ve transferde aşama katetti. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum